Coming Soon Phone Numbers

دوربین مداربسته


تکنولوژی سیستمهای آنالوگ HD-SDI از سال ۲۰۱۱ برای بقای تکنولوژی سیستمهای دوربین مداربسته آنالوگ معرفی شد و پیشتاز آن کمپانی هایی بودند که فقط دوربین های آنالوگ تولید میکردند و هیچ محصولی در سیستم در سیستم دوربین های تحت شبکه (IP) نداشتند که تولید این تکنولوژی توسط کمپانی های کره ای شروع شد



و هم اکنون تا کمپانی های تولید کننده چینی نبز ادامه پیدا کرده است و این تکنولوژی به علت ضعف های زیادی که داشته و دارد نتوانست موفقیت چندانی بدست آورد و تقریبا با شکست روبرو شد و در نهایت فروش قابل توجهی نیز بدست آورد.

ضعف های تکنولوژی HD-SDI به طور خلاصه به شرح ذیل است :

- بالاترین کیفیت تصویر در این تکنولوژی ۲ مگاپیکسل میباشد در صورتیکه در سیستمهای دوربین تحت شبکه (ip)، دوربین های با کیفیت تصویر بالاتر از ۱۰ مگاپیکسل ساخته شده است و در حال حاضر با پیشرفت روزافزون تکنولوژی سیستمهای دوربین تحت شبکه، دوربین های ۳ مگاپیکسل و حتی ۵ مگاپیکسل نیز در مقایسه با دوربین های آنالوگ HD-SDI محصولات چندان گران قیمتی نیستند و دارای قیمت کاملا منطقی و رقابتی میباشند.

- دستگاههای ضبط تصویر (DVR) بزرگترین ضعف سیستمهای دوربین آنالوگ HD-SDI می باشند. چون بالاترین تعداد کانال ظرفیت ذخیره سازی این دستگاهها تا آخر سال ۲۰۱۱ چهار کانال بوده اند و در این اواخر برخی از کمپانی های تولید کننده دستگاه های DVR هشت کانال هم تولید کرده اند و در آینده قرار است دستگاه های DVR شانزده کانال هم تولید کنند. البته تبلیغاتی مبنی بر اینکه دستگاه های DVR بعضی از کمپانی ها تعداد کانال بیشتری را پشتیبانی می کند نیز وجود دارد در صورتیکه در این دستگاه ها به صورت واقعی ذخیره تصاویر با کیفیت ۲ مگاپیکسل یا HD صورت می پذیرد و با تعداد فریم پائین تر از ۲۵ فریم ارائه می شود و در مقایسه با تکنولوژی سیستم های ضبط تصویر تحت شبکه ( NVR ) که می توانند ۶۴ کانال را به طور همزمان با کیفیت ۵ مگاپیکسل ذخیره کنند از ضعف بسیار بزرگی برخوردار است.

- یک دستگاه DVR چهار کانال HD-SDI قیمتی برابر با یک دستگاه DVR ۳۲ کانال FULL D1 را دارا می باشد که از لحاظ اقتصادی به هیچ عنوان قابل توجیه نمی باشد.

- در تکنولوژی سیستم های آنالوگ HD-SDI محدودیت کابل کشی وجود دارد و حتی اگر بالاترین کیفیت کابل کواکسیال RG نیز استفاده شود به طور عملی بیشتر از ۱۵۰ متر متراژ کابل کشی امکان پذیر نیست و بایستی یک تقویت کننده در مسیر کابل کشی قرار بگیرد و این امر نیز به علت اینکه سیگنال آنالوگ است بعد از مدتی دچار افت کیفیت می شود و بهره وری مطلوب را نخواهد داشت.

- در تکنولوژی سیستم های آنالوگ HD-SDI نیز همانند سیستم های آنالوگ قدیمی فقط برای انتقال تصویر هر دوربین بایستی یک کابل مجزا تا دستگاه ذخیره تصاویر( DVR ) کشیده شود در صورتیکه در سیستم های تحت شبکه (IP) میتوان تنها با یک کابل شبکه ، همزمان تصویر ، صدا ، دیتا و برق را تامین کرد و همچنین نیازی نیست برای هر دوربین کابل مستقل تا SERVER کشیده شود و با قرار دادن یک سوئیچ شبکه به راحتی می توان متراژ و هزینه کابل کشی را به میزان بسیار قابل توجهی کاهش داد.

- در سیستم های تحت شبکه ( IP ) به راحتی میتوان تصاویر ، صدا ، دیتا و برق دوربین ها را به صورت وایرلس ( WIRELESS ) با هزینه بسیار پائین تر انتقال داد که در مقایسه با سیستم های آنالوگ HD-SDI از مزیت بسیار قابل توجهی برخوردار است.



مزایای سیستم های تحت شبکه ( IP ) در مقایسه با سیستم های آنالوگ HD-SDI

- کیفیت بسیار بالا توسط دوربین های مگاپیکسل ( حفظ مگاپیکسل در تصویر زنده و باز پخش )

- قابلیت استفاده از زیر ساخت های متعدد شبکه : وایرلس و فیبر نوری و ... . در نتیجه پائین آمدن هزینه و زمان راه اندازی

- امکان ذخیره سازی بر روی SD CARD تعبیه شده بر روی خود دوربین در مواقعی که ارتباط با سرور قطع است

- استفاده از یک کابل شبکه برای ارسال تصویر ، برق ، کنترل حرکت دوربین

- عدم نیاز به کابل کشی مجدد برای مکان هایی که به زیر ساخت شبکه مجهزند

- قابلیت اتصال به تک تک دوربین ها ( و مشاهده تصویر آنها ) از طریق شبکه

- قابلیت متصل شدن به انواع وسایل اخطار دهنده مثل آژیر و چراغ خطر بدون واسطه مستقیم به خود دوربین

- امکان جستجو تصاویر ضبط شده با قابلیت های آنالیز تصاویر

- ذخیره سازی تصاویر با انواع فرمت های ذخیره سازی

- دسترسی مستقیم به تنظیمات دوربین
ساعت : 10:04 am | نویسنده : admin | مطلب قبلی | مطلب بعدی